Op 10 en 11 september 2023 hebben Lily en Donna allebei zeven pups gekregen. Dit zullen (grote) mini’s in de kleuren rood en karamel met fleece vachtjes worden. We zijn super trots op hen en Checo die de vader van deze twee nestjes is.

Sydney is inmiddels drachtig en zal haar laatste nestje mogen krijgen samen met Checo. Deze pups worden verwacht rond 10 oktober 2023 en zullen ons omstreeks 5 december 2023 mogen verlaten. Dit worden (grote) mini’s en mediums met een wavy/curly fleecevacht.

Teddy is waarschijnlijk drachtig. Binnenkort gaan we een echo doen en dan weten we of het gelukt is.

Medio November 2023 hopen we dat Jip loops wordt en dan mag ze een nestje krijgen. We wachten af wanneer ze loops wordt. De planning is onder voorbehoud. Soms wordt een teefje niet drachtig of vroeger of later loops dan we verwachten. Soms kiezen we toch voor een andere reu of slaan een extra cyclus over. Omdat we nooit weten hoeveel pups er geboren worden is het voor ons lastig om aan te geven hoe lang de wachttijd voor een pup is. Mensen die geduld hebben en willen wachten op een pup tot het najaar van 2023/ begin 2024 mogen ons mailen. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Jyn en haar pups. Wat was ze trots op haar kleintjes.

Op 9 oktober 2022 zijn de pups van Jyn en Buddy geboren. Deze pups zijn inmiddels allemaal bij hun nieuwe baasjes.

Teuntje, dochter van Jyn en Buddy
Mega Milly, dochter van Holly en Bruno